Wednesday, November 12, 2008

Naistest

Lõviosa delfidebiilikuid tunduvad meesšovinistlike tõbrastena ja need me reeglina ka oleme. Aga tegelikult me armastame... ei, lausa jumaldame naisi. Lihtsalt teatud kohtadest ja kindla piirini.
Kui naine ei urise ega haugu, käib korralikult kõrval ja ei tõmba rihma pingule, annab käppa ja vaatab peremeest unistava pilguga - siis on kõik korras. Palju hullem on aga lugu siis, kui mingi suvaline emane (kes oma nimegi ei julge avaldada) võtab sõna teemal, millest tal halli aimugi ei ole ja hakkab kirjutama näiteks !mõtlemisest!?

Naised ja filosoofia teadupärast kokku ei käi, sest naised ainult väidavad, et armastavad tarkust, kuid tegelikult armastavad-imetlevad nad tarkust (loe: mehi).

Jah. Kõige kergem oleks kogu see lehtsabalik vadin unustada, aga kahjuks ma seda ei suuda. Mulle on haiget tehtud.

Eesti mees hakkab uut, ilusat ja lolli mänguasja tahtma siis, kui ta naisega enam hakkama ei saa. Ei saa hakkama intellektuaalselt, sest ta pole kunagi viitsinud oma ajusid kasutada. Kooliski ei viitsinud sama palju käia kui abikaasa. 40-sed mehed on ju enamasti kutsekooliharidusega. Ei saa hakkama psüühiliselt, sest pole kunagi pidanud õppima stressiga toime tulema.

40aastane mees on mõnikord aastakümneid püüdnud "stressiga" harjuda, uut hakkab ta tahtma alles siis, kui vana "stressiga" (kes pealegi on muutunud ülekaaluliseks ja kiledahäälseks fuuriaks) tõesti enam kuidagi toime ei tule.
Ja mis haridusse puutub, siis jah, kas või mu enda peret aluseks võttes - mul on 18 a staaži, naine samas lõpetab tõenäoliselt järgmisel aastal kooli. Mehena tunduks mulle üsna talutav, kui saaks ise kõrgkoolis lapsepõlve pikendada, aga keegi peab ju raha ka teenima? Oletagem, et naine läheb tööle, palju ta oma kõrgharidusega ikka teenib... mobiiliarve ehk saab makstud, aga ülejäänu?

Ei saa hakkama ka füüsiliselt, sest kui naine tahab seksi eesti mehelt, kes on viimased kuus tundi telekat vahtinud, silm punnis peas, siis on mees õllest, vorstist ja kartulikrõpsudest nii väsinud, et ta ei jaksa enam.

Siinkohal pean tunnistama, et ainuüksi mõte sellest, kuidas naine seksi tahab, tekitab mul tunde kestva erektsiooni. Ja kui mu viimane naine (keda Delfi Naistelehte ja Perekooli foorumit pühaks pidav feministemane kadedalt nimetab "uueks ja ilusaks mänguasjaks") ei oleks nümfomaan, siis seisaksime kahtlemata suure probleemi ees.

Krt, nüüd voolas ajust veri mujale... mis siin enam vaielda.

No comments: